Hoe lang kan ik jullie taarten bewaren?
Mits op de juiste wijze bewaard, tot zeker 6 dagen in de koeling en zeker 3 maanden in de vriezer. Dit gaat in vanaf de dag dat het product is ontvangen.

Maken jullie glutenvrije taarten?
Sinds wij het HACCP certificaat voeren, hebben wij ervoor gekozen géén allergene producten meer aan te bieden, zoals glutenvrij, lactosevrij etc. Wij willen graag onze exclusiviteit en kwaliteit waarborgen en kunnen niet 100% uitsluiten, dat dergelijke voedselelementen toch nog ergens in het proces achterblijven.

Waarmee worden de taarten standaard gemaskeerd?
Na met fondant, marsepein en meerdere crèmes te hebben gewerkt in het verleden, hebben we ervoor gekozen onze taarten standaard met klopschuim (enchanted cream) te maskeren. Dit is lang houdbaar en wordt gezien als een heerlijk en snel alternatief voor geklopte slagroom met suiker en vanillesmaak. Je kunt er tevens veel smaken aan toevoegen, zoals chocolade, vers fruit en likeuren. Dit komt doordat klopschuim warmte- en zuurbestendig is.
Daarom is klopschuim ideaal voor het vullen, glaceren, maskeren en decoreren van taarten. Klopschuim is hetzelfde als creme chantilly en enchanted cream.

Ingrediënten: suiker, glucosestroop (gedroogd), emulgatoren E471, E472F, palmolie gedeeltelijk gehard, kokosvet gehard, magere melkpoeder, melkeiwit, stabilisatoren E516, E263, E339, E340, E450, verdikkingsmiddelen E401, E463, anti-klontermiddel E341. Dit product is glutenvrij.

Privacy

Voor privacy gerelateerde vragen kun je je wenden tot Kookatelier Bij Panda, gevestigd: Reudinkstraat 47, 7511 ZG te Enschede, KvK 65941438. Stuur een e-mail naar miranda.fidder@kookatelierbijpanda.nl.
We hopen het niet, maar heb je onverhoopt een klacht, dan kun je deze indienen volgens het reglement in onze algemene voorwaarden.
Jouw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer etc. gebruiken we om een bestelling te verwerken en om je te registreren als klant.
Wij bewaren ordergegevens (en daarmee de persoonsgegevens) minimaal 4 jaar i.v.m. de belastingaangiftes.

Indien je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, kun je dit weer ongedaan maken door een e-mail te sturen naar miranda.fidder@kookatelierbijpanda.nl.
Je persoonsgegevens worden gedeeld met onze medewerkers en de beheerder van onze webshop: CCV Shop. Laatste verwerkt alle gegevens m.b.t. onze webshop.
Je hebt het recht je persoonsgegevens in te zien, aan te passen, te verwijderen of toegestuurd te krijgen. Neem hiervoor contact op met Kookatelier Bij Panda, via miranda.fidder@kookatelierbijpanda.nl.