Contact informatie

Contact informatie

Kookatelier Bij Panda
Museumlaan 15
7523 JH Enschede

Telefoonnummer: 06-25035626
E-mail: miranda.fidder@kookatelierbijpanda.nl
(Bezoek en levering op afspraak via tel. of mail)
*LET OP, dat je niet met een anonieme lijn/verbinding belt! In dat geval nemen wij niet op

KvK: 65941438
BTW nummer: NL171304822B01
IBAN: NL10RABO0329281216

Bestellen-reserveren

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?
Taarten kun je online bestellen. Zoek en klik op het gewenste artikel en plaats deze in je winkelwagen door op ‘Bestellen’ te klikken. De rest volgt vanzelf. De gewenste leverdatum die je (via de knop 'bezorgdatum' onder Persoonsgegevens) invoert moet na plaatsing van de bestelling wel nog door ons geverifieerd en bevestigd worden.
Houd er rekening mee, dat wij een levertijd in acht nemen van minimaal 2 weken. Wil je een bestelling binnen deze termijn plaatsen, stuur dan eerst een mailtje, om te kijken of dat nog mogelijk is.
Wil je direct vooraf weten of de leverdatum vrij is? Stuur ons dan tevens een mailtje.

Ik wil graag reserveren voor een huiskamerdiner
Wil je gezellig bij ons komen dineren? Vul het contactformulier op onze site in, laat je voorkeurdatum/-data weten, de groepsgrootte en het budget p.p. en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ik wil een kookcursus volgen
Heb je interesse om bij ons een kookcurcus te volgen? Vul dan het contactformulier op onze site in en dan nemen wij z.s.m. contact op om af te spreken welke type cursus bij je past, wanneer je kunt beginnen en op welke weekdag.
(*Minimum aantal deelnemers 2, maximum in overleg. We hebben de beschikking over twee inductiekookplaten. Leuk om je met z’n tweeën aan te melden)